Genç sürücüyü hayattan koparan kaza anı kamerada

Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ta genç motosikletlinin öldüğü kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Yunus Emre Mahallesi Dinçerler Caddesi üzerinde meydana geldi. Muhammed Sami Öncübaşı (18) motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine çarptı. Kaza da ağır yaralanan genç sürücü tedavi gördüğü Zile Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde bir otomobilin dönmeye çalıştığı esnada Öncübaşı’nın araca çarpmamak için manevra yaptığı ve elektrik direğine çarparak yola savrulduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Samsun’da 14 bin 408 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.