blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Genç kadın apartman önünde ölü bulundu

Zonguldak’ın İncivez Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanan olayda, E.A. isimli genç bayan hayatını kaybetti.
İddiaya nazaran E.A., ikamet ettiği apartmanın 5. katındaki meskeninin balkonundan şimdi bilinmeyen bir nedenle aşağıya düştü. Sabah saatlerinde binanın önünden geçen vatandaşlar, yerde kanlar içinde yatan genç bayanı görünce durumu çabucak polis ve sıhhat gruplarına bildirdi. Olay yerine gelen sıhhat grupları, E.A.’nın ömrünü yitirdiğini belirledi.
E.A.’nın cansız vücudu, savcılık incelemesinin akabinde otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemelerin akabinde, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü grupları de etrafta kanıt topladı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin