Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2016 14:31 tarihinde yayınlandı
0

Genç Çiftçi Projelerinde Hibeye Hak Kazananlar Açıklandı

 

Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık  İl Müdürü Cemalettin Çataklı; Genç Çiftçi Projelerinde Hibeye Hak Kazananların açıklandığını söyleyerek, hibe almaya hak kazanan 128 genç çiftçiye hayırlı olması temennisinde bulunarak,  desteklenecek projelerin Karabük tarım ve hayvancılığına katkıda bulunacağını söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı yaptığı açıklamada; “2016/16 No’lu Tebliğ kapsamında 30.000 TL Hibe almaya hak kazanan Genç Çiftçilerimiz İl Proje Değerlendirme Komisyonumuzun çalışmaları neticesinde asil ve yedek listeler belirlenmiştir. 11-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında hibe almaya hak kazanan genç çiftçilerimiz ile İl ve İlçe Müdürlüklerimizde Hibe Sözleşmesi imzalanacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida derneklere bilgilendirme toplantisi KSbCYlBa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da derneklere bilgilendirme toplantısı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kurulu ve faaliyet gösteren yaklaşık 35 dernek yönetici ve temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen programda dernek iş ve işlemleri, mevzuat konularında rehberlik ve bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Gülten Ak tarafından, Alaplı Kaymakamlık Salonu’nda düzenlenen ilçe dernekler birimi personeli, dernek başkanları ve temsilci yetkilileri katıldı.

Programda Zonguldak İl sivil toplum ilişkiler müdürü Gülten Ak, İlçede bulunan dernek iş ve işlemleri çerçevesinde, elektronik işlemler, bildirimler, beyanname ve genel kurul toplantıları ile gelir-gider kayıtları hakkında ve kara para aklanması önlenmesi konularında da katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Gülten Ak, denetimler konusunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Dernek Yetkililerinin gerekli evrakları hazır bulundurmalarına dikkat çekerek yetkililerden dernek ile ilgili evrak ve kayıtların yönetmeliklere uygun şekilde tutulması için azami özen göstermelerini istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin