Karabük Postası tarafından
20 Mayıs, 2014 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Geleneksel Hayır Çarşısı Açılıyor

BARTIN'da eğitim gören öğrenciler yararına "Hayır Çarşısı Kermesi" düzenlenecek. Kermesin açılışı Bartın Cumhuriyet Meydanında 20 Mayıs Salı günü saat 11.00’de yapılacak. Geleneksel hale gelen hayır çarşısı Bartın'da Güzelbahçe, Erenler, Şükraniye, Çınar ve Ufuk öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenleniyor. DEVE DÖNERİNE YOĞUN İLGİ Binlerce hayırseverin katkılarıyla eğitim gören talebeler yararına düzenlenecek olan kermeste el emeği olan nadide eşya ve gıda maddelerinin yanında deve Eti döneri de satışa sunulacak. Kermeste; kahvaltı, İnegöl köfte, et döner, tavuk, sucuk, ev yapımı tatlıdan yaprak sarmaya, yazmadan el işi yatak örtüsü pike takımlarına, çocuk bay ve bayan kıyafete kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alacak. El emeği göz nuru çeyiz eşyası, gıda maddeleri ve her türlü mobilya ve beyaz eşyanın satışa sunulacağı "Hayır Çarşısı" kermesi 30 Mayıs’a kadar açık kalacak. Cumhuriyet Meydanında açılacak olan kermesten elde edilecek gelirler Erenler, Güzelbahçe, Şükraniye ve Ufuk Öğrenci Yurdunda kalan talebeler için kullanılacak. Dernek yönetimi Eğitim gören talebeler yararına düzenlenecek olan kermese tüm vatandaşları davet etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin