Karabük Postası tarafından
18 Aralık, 2023 11:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece saatlerinde iki deprem! önce Yalova ardından Gümüşhane

Gece saatlerinde arka arkaya meydana gelen iki ayrı depremde, Yalova Çınarcık 4,1, Gümüşhane Kelkit'te 4,3 büyüklüğünde sallandı.

Marmara Denizi açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremle ilgili açıklama yaptı. İstanbullular deprem paniği yaşadı. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem saat 23.53 sıralarında Yalova Çınarcık açıklarında meydana geldi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen depremle ilgili İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, "17.12.2023 saat 23.53’te Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilimizde şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. AFAD ve ilgili birimlerimizin saha çalışması devam etmektedir. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun" ifadelerini kullandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD’ın açıkladığı bilgilere göre Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde saat 01.15'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 15.03 kilometre olarak ölçüldü.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 17:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki Yangın 4. Gününde

Karabük'te 4 gündür devam eden orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya devam ediyor.
74 saattir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın Üçbaş, Sofular ve Aktaş köylerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Daha önce tedbir amaçlı boşaltılan köylerde alevlerin önünü kesmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, etkili olan rüzgar nedeniyle ekipler zaman zaman sıkıntı yaşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin