Gaziantep Cinayeti Karabük’te Aydınlatıldı - Karabük Haber Postası
679ca3dd63643
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gaziantep Cinayeti Karabük’te Aydınlatıldı

Gaziantep’te 6 yıl önce evinde ölü bulunan Cengiz Karademir’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili çalışma yapan cinayet büro amirliği ekipleri, şahsın eski eşinin sevgilisi tarafından boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olayla ilgili yakalanan maktulün eski eşi, kızı ve eski eşinin sevgilisi tutuklandı.
Olay, 2019 yılında Şehitkamil ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz Karademir (48) isimli şahıs evde ölü bulundu. İlk incelemede doğal ölüm olarak kayda geçen olayla ilgili polis araştırmalarına devam etti.

Polisten derin soruşturma
Yapılan araştırma sonucu, ölen şahsın eski eşi E.U.’nun olaydan bir yıl sonra evini satıp sevgilisi Ş.A. ile Karabük‘e taşındığı tespit edildi. Durumu şüpheli bulup soruşturmayı derinleştiren ekipler, Cengiz Karademir’in kızı N.K, eski eşi E.U ile sevgilisi Ş.A.’yı gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüpheliler, olay anında evde olmadıkları beyanında bulundu ancak ifadeleri tutarsız bulan polis teknik çalışma sonucu 3 şahsın da olay anında evde olduğunu belirledi. Daha sonra da adli tıptan istenen ek raporla Cengiz Karademir’in boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Çapraz sorguya alınan maktulün kızı cinayeti itiraf etti
İstanbul ve Karabük‘te yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan maktulün eşi E.U., kızı N.K. ve eşinin sevgilisi Ş.A. polis ekiplerince çapraz sorguya alındı. Yapılan sorgu ve araştırmalarda maktul Cengiz Karademir ile eşi E.U. arasında uzun zamandır maddi konularda anlaşmazlık bulunduğu belirlendi. Maktulün kızı N.K. ise çapraz sorgu sırasında annesinin sevgilisi olan Ş.A.’nın babası Cengiz Karademir’i boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.U, Ş.A. ve N.K, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mhpli meclis uyesi kazada hayatini kaybetti YEH7qx4N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP’li meclis üyesi kazada hayatını kaybetti

Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında MHP’li belediye meclis üyesi Aziz Uslu hayatını kaybetti.

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında Samsun Sinop yolu üzeri Dereköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aziz Uslu (44) idaresindeki 55 AGA 340 plakalı panelvan kamyonet, Samsun’dan 19 Mayıs istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak Şehit Er Hüseyin Özdamar üst geçidinin çelik ayağına çarptı.

Kazada ağır yaralanan sürücü Aziz Uslu olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Uslu’nun MHP 19 Mayıs Belediyesi meclis üyesi ve Devecioğlu Kasap ve Et Restaurant’ın sahiplerinden olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin