Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi

DÜZCE(İHA) – Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara hediye vererek onları mutlu etti.
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, çocuklara hediye vererek, onlarla sohbet etti. Düzceli olan Ali Turap’a Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Şükriye Özde ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları da eşlik etti.
Turap, klinik psikolog eşliğinde çocukların yaş gruplarına özel seçilmiş oyuncakları, kendilerine hediye etti. Miniklerin istekleri doğrultusunda Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan gibi Galatasaray’ın milli yıldızları ile de görüntülü konuşmalarını sağlayan Ali Turap; Mauro Icardi’nin de çocuklara özel çekilmiş geçmiş olsun videosunu izletti. Takım arkadaşları ile birlikte sevgisini minik kalplere aktaran Galatasaray’ın genç yıldızı Ali Turap, çocukların yüzünde gülümseme bırakarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da sağanak: Fındık bahçeleri göle döndü

Samsun’un Çarşamba ilçesinde tesirli olan sağanak yağış sonrası fındık bahçeleri sular altında kaldı.
Dün başlayan yağış, sabah saatlerinde şiddetini artırarak ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Sağanakla birlikte Çarşamba’nın birtakım mahallelerinde fındık bahçeleri adeta göle döndü. Hasat devrinde yaşanan su taşkını üreticileri güç durumda bırakırken, vatandaşlar yıllardır tahlil bekledikleri deşarj çalışmalarının yetersizliğinden yakındı.
Fındık bahçesi ziyan gören Akçatarla Mahallesi’nin eski muhtarı Namık Özkan, "Bahçelerimizin son hali bu biçimde. Fındıklarımız komşu bahçelere, oradan da kanallara gitti. Bu da Allah’tan gelen bir şey, iyisi olsun" dedi.
Mahalleliler, her yıl birebir sorunu yaşadıklarını lisana getirerek kalıcı tahlil bulunması için yetkililere davette bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin