Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 12:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Galatasaray, Zalgiris’i ağırlayacak

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında yarın evinde Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius ile karşılaşacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında yarın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta saat 21.30’da Litvanya takımı Zalgiris ile karşı karşıya gelecek. Litvanya’da oynanan ilk mücadele 2-2 berabere sona ermişti. Maçta skor üstünlüğü elde eden ekip, bir sonraki tura yükselecek. Galatasaray - Zalgiris eşleşmesinde turu geçen taraf, 3. ön eleme turunda PFC Ludogorets 1945 - NK Olmpija Ljubljana eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Galatasaray, Zalgiris’i ağırlayacak Avrupa kupalarında 304. maç Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 303 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 106 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 403 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk da sarı-kırmızılıların başında Avrupa kupalarında ikinci sınavına çıkacak. Galatasaray’da Lucas Torreira sakatlığından dolayı kadroda bulunmuyor. Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA’ya verilen listede olmadığı için görev alamayacak. UEFA listesinde yer alan yeni transferlerinden Cedric Bakambu ise Okan Buruk’un görev vermesi halinde ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyecek. Willy Delajod düdük çalacak Galatasaray - Zalgiris maçını Fransa Futbol Federasyonu’ndan Willy Delajod yönetecek. Delajod’un yardımcılıklarını Erwan Finjean ile Cyril Mugnier yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Thomas Leonard olacak. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te ağaca asılı halde erkek cesedi bulundu

Karabük’te çamlık alanda ağaca asılı halde erkek cesedi bulundu.
Olay, Şirinevler mahallesi Kent Orman mevkiinde meydana geldi.
Kent Ormanı bölgesinde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, güvenlik vazifelileri tarafından ağaçlık alanda ağaca yaslı bir vaziyette erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Sıhhat grupları yaptıkları inceleme sonucunda şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis takımlarının yaptıkları incelemede şahsın Olcay Sevdalı (31) olduğunu tespit etti.
Olay yeri inceleme grupları kuşkulu bir durum olup olmadığına dair olay yerinde çalışma yaparken, gencin cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin