Galatasaray, Serge Aurier ile anlaşma sağladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2024 13:56 tarihinde yayınlandı
0
1

Galatasaray, Serge Aurier ile anlaşma sağladı

Galatasaray, İngiliz ekibi Nottingham Forest’ta forma giyen Fildişi Sahilli sağ bek oyuncusu Serge Aurier ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Fransız futbolcu Sacha Boey’un Alman temsilcisi Bayern Münih’e transferinin ardından sağ bek pozisyonuna transferini yaptı. Sarı-kırmızılılar, Premier Lig takımlarından Nottingham Forest’ta forma giyen sağ bek Serge Aurier’in transferi konusunda anlaşma sağladı.

31 yaşındaki futbolcu, bu sezon Premier Lig’de 12, İngiltere Lig Kupası’nda 1 olmak üzere toplam 13 resmi maçta görev aldı ve 2 asist yaptı. Fildişi Sahilli futbolcu kariyerinde daha önce Lens, Toulouse, Paris Saint-Germain, Tottenham ve Villarreal’de top koşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim16
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
28 Mart, 2026 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi Şehre Estetik Dokunuşlarını Sürdürüyor

Karabük Belediyesi, şehrin önemli ulaşım noktalarından biri olan Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kavşakta kapsamlı bir peyzaj uygulaması gerçekleştiriliyor. Şehrin giriş noktalarından biri olma özelliği taşıyan bölgede, zemin düzenlemeleri, bitkilendirme çalışmaları ve dekoratif taş uygulamalarıyla modern ve estetik bir görünüm oluşturulması hedefleniyor. Trafik akışının yoğun olduğu alanda yapılan düzenlemelerle hem görsel bütünlük sağlanması hem de şehir kimliğine değer katılması amaçlanıyor.

Özellikle orta refüj ve yönlendirme adalarında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla alanın daha düzenli ve dikkat çekici bir yapıya kavuşması planlanırken, kullanılan bitki ve malzemelerin uzun ömürlü ve bakım kolaylığı sağlayacak nitelikte olmasına özen gösteriliyor. Ekipler, çalışmaların hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanması için sahada yoğun mesai harcıyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise çalışmalara ilişkin yaptığı değerlendirmede, şehir estetiğini güçlendiren projelere öncelik verdiklerini belirtti. Çetinkaya, “Karabük’ümüzün her noktasında daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kardemir Kavşağı gibi şehrimizin vitrin noktalarında gerçekleştirdiğimiz bu düzenlemelerle hemşehrilerimize daha güzel bir çevre sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kavşak, Karabük’ün şehir girişinde daha düzenli ve estetik bir görünümle vatandaşları karşılayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin