Karabük Postası tarafından
15 Temmuz, 2015 13:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Futbol Camiası İftarda Buluştu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak şubesi Karabük’te iftar programı düzenledi. 100. Yıl Old City restaurantta düzenlenen programa TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Emanet, Yılmaz Yavuz ve Nihat Ürer Karabük merkez ve ilçelerdeki futbol antrenörleri ve kulüp yöneticileri katıldı. İftar sonrası açıklama yapan TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Bartın ve Ereğli’den sonra Karabük’te iftar düzenlediklerini söyleyerek, “ Karabük benim açımdan ve yönetim kurulu arkadaşlarımız açısından biz her zaman Karabük’ün yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Antrenör arkadaşlarımızın yönetimden bir ricası olsa bize iletirse her yönden ne gerekiyorsa her zaman hazırız. Sizler oldukça bizler varız. TÜFAD bu yıl 50. Yılını kutluyor. En iyi şekilde 50. Yıl etkinlikleri yapmaya gayret ediyoruz. İmkanlar doğrultusunda her zaman elimziden ne geliyorsa yapmaya gayret eden bir yönetimiz. Bizim için değerli olan insandır. Yönetimler gelip geçidir. İnsanlık ve dostluk bakidir. Yaklaşan Ramazan bayramınızı şimdiden kutlarım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yaban domuzları yerleşim alanında yiyecek aradı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 yaban domuzu caddelere indi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi 1 Nolu Sakindere Sokak mevkiinde 3 yetişkin yaban domuzu, yerleşim alanına inerek yiyecek aradı.
Akşam saatlerinde sokakta görülen domuzlar, çevrede bulunan çöp konteynerlerini karıştırdı. O anlar, mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kısa süre sokakta dolaşan domuzlar, daha sonra geldikleri istikamete doğru uzaklaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin