Reklam
Reklam
furkan koseoglu manisa macini kazanip guzel bir sekilde devreyi bitirmek istiyoruz IX652Zjt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Furkan Köseoğlu: “Manisa maçını kazanıp güzel bir şekilde devreyi bitirmek istiyoruz”

Sakaryaspor Teknik Sorumlu Furkan Köseoğlu, Çorum FK mağlubiyeti sonrası, “Yarından itibaren Manisa maçına hazırlanıp o maçı kazanıp güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Sakaryaspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Sakaryaspor Teknik Sorumlu Furkan Köseoğlu, üzgün olduklarını ve yarından itibaren gelecek haftaki Manisaspor karşılaşmasına hazırlanacaklarını söyledi. Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Furkan Köseoğlu, “Üzgünüz, mağlup olduk. 1 hafta çalışmamızın karşılığını alamadık. 5-3-2 dizilimiyle başladık, geçiş oyunu oynayacaktık. Ama ileride oyuncularımızı, kaptığımız toplarla buluşturamadık. İlk yarının son 15 dakikası format değişikliğine döndük, orada oyun dengelendi. İkinci yarıya da bir oyuncu değişikliğiyle başladık, 4-1-4-1’e döndük. Oyun dengeli gidiyordu. İlk golü de duran toptan yedik, ilk yarı da bir kaç tane Çorum FK’nin tehlikeli atağı vardı. Oyun dengeli giderken, korner atarken sezon başından beri yapamadığımız geri dönüş ten bir gol yedik. Üzgünüz, önümüzdeki hafta devrenin son haftası. Yarından itibaren Manisa maçına hazırlanıp o maçı kazanıp güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta yönetim kurulu seçimimiz var. Bize edilen emaneti cuma günkü maçtan sonra teslim edip önümüze bakacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin