blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Fuat Çapa: “Hak etmediğimiz bir eleme oldu”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Futbol Yöneticisi Fuat Çapa, Panathinaikos karşısında elenmeyi hak etmediklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda birinci maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Samsunspor, alanında 0-0 berabere kalınca UEFA Konferans Ligi’nde uğraş etme hakkı elde etti. Avrupa Ligi’nden elenmeyi hak etmediklerini lisana getiren Fuat Çapa, "Hak etmediğimiz bir eleme oldu açıkçası. Zira oradaki yemiş olduğumuz ikinci gol bize bugün net bir halde gösterdi ki çok değerliye mal oldu. Bugün içeride oynamış olduğumuz oyun da çok düzgün bir oyundu. Bilhassa birinci devreye girmiş olduğumuz çok net konumlar var. Onları kıymetlendirmiş olsaydık, bugün büsbütün değişik bir sonuç alırdık. Rakipten daha yeterli oynadık. Coşkuluyduk, daha çok istekliydik. Taraftarımız inanılmaz bir formda kadromuzu motive etti ve itti. Bizim ismimize bunlar hoş gelişmeler. Yani sonuç olarak üzücü lakin oyun olarak pek olumlu işler gördüğümüzü söyleyebilirim" dedi.
Konferans Ligi’nde ilerleyebileceklerini söz eden Çapa, "Konferans Ligi için bu müsabaka bize çok güzel bir şey gösterdi. Orada kümeden çıkacağımızı, o inancı hem kendimiz hem de taraflarımız hem de ülkemiz yani futbolseverlerin bugünkü oyunu gördükten sonra bilhassa o inanca kapıldığını düşünüyorum. İnşallah yarın hoş bir fikstür çekeriz ve kümelerden çıkarız. Hem ülke puanı ismine hem Samsun kentini, ülkemizi hoş bir biçimde temsil etmiş oluruz" diye konuştu.
Bu hafta oynanacak Karadeniz derbisi hakkında da konuşan Çapa, ayrıyeten şunları söyledi:
"Trabzonspor 3’te 3 yaptı. Lakin sonuçta derbi, bunun kent için ne demek olduğunu çok güzel biliyoruz. Burada olan arkadaşlarımız, yeni gelen arkadaşlara kesinlikle bunu anlatacaktır. Biz de anlatacağız. Zira bu bizim ismimize da hoş bir müsabaka olacak. Sonuçta Karadeniz derbisi oynayacağız. Ondan sonra da ulusal kadro ortasında gereken çalışmalar yapıp Eylül ayını hoş bir biçimde devam ettirmek istiyoruz."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Kasım, 2025 14:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Pazarcı Esnafına Çorba İkramı

Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı ekipleri tarafından soğuk kış günlerinde Perşembe Pazarı esnafına yönelik başlatılan sıcak çorba ikramı sürüyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Başkan Yardımcısı Kemal Akgül ile birlikte çorba dağıtımına katılarak esnafla bir araya geldi. Pazarcı esnafı ile birlikte çorbasını içen Başkan Köse, ardından tezgahları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler diledi. Bazı esnaflardan siftah alışverişi de yapan Köse, esnafın görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek ilgili birimlere çözüm talimatı verdi.

Çorba ikramından memnuniyetlerini dile getiren pazar esnafı, Başkan Köse ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan esnafın, neredeyse her pazar tezgâhında demledikleri sıcak çaydan ikram ettiği, Başkan Köse’nin de esnaflara ilgiler ve ikramları için teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin