Karabük Postası tarafından
13 Ağustos, 2014 14:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fotoğraf Yarışmasına İlgi Giderek Artıyor

15.ncisi düzenlenecek olan Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışmasına ilgi her geçen gün artıyor. Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına dikkat çekmek, aynı zamanda yok olmaya yüz tutan soyut kültürel mirasa sahip çıkmayı gözeten yarışma her yıl artan katılımcı sayısı ile ilgi çekiyor. Renkli baskı ve katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya şu ana kadar 35 başvuru olurken, özellikle son 15 günde oldukça yoğun bir katılım olması bekleniyor. Bu yıl 15.si düzenlenecek olan yarışmanın Jüri Üyeleri ise fotoğraf sanatçıları Nadir Ede, Sabit Kalfagil, Sebati Karakurt, Halim Kulaksız ve İbrahim Zaman’dan oluşuyor. Başvurular 29 Ağustos’ta sona erecek, seçici kurul 4 Eylül’de toplanacak. 8 Eylül 2014 günü sonuç bildiriminin ardından 20 Eylül’de ödül töreni ve yarışmaya katılan fotoğraflardan oluşan sergi düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 500 fotoğrafın katıldığı yarışmanın bu yıl bu rakamı geçmesi bekleniyor.    
blank
Asuman Doğan tarafından
13 Mart, 2025 14:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Motor Hırsızları Yakalandı

Karabük’te Ocak ve Mart ayları içerisinde meydana gelen toplam 3 ayrı motosiklet hırsızlığı olayının failleri, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Yapılan ileri düzey kolluk çalışmaları neticesinde, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen B.Y. ile suça sürüklenen çocuk (SSÇ) M.Ç. ve O.Y. isimli şahıslar, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmaların kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.