Reklam
Reklam

FETÖ’den 2 Tutuklama

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Şubat, 2017 08:13 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında emniyette görevli akademik komiserlerin sözde imamı iddiasıyla adliyeye sevk edilen Kastamonu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Eski tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından daha önce görevlerinden ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme uygulaması “ByLock”u kullandıkları iddia edilen 2’si kadın 7 kişi eş zamanlı operasyonla geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Emniyette sorgusu tamamlanan M.S. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış diğer öğretmenler M.E., S.S.A., N.E., M.D., İ.Ö., E.B. ve daha önce Karabük Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yürütmüş olan ve yaklaşık 10 gün önce gözaltına alınan Hakan Eski adliyeye sevk edilmişti. Savcılık ifadesi tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edilen öğretmen E.B. ve Kastamonu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Eski tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, M.E., S.S.A., N.E., M.D. ve İ.Ö. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin