Festival Tadında Bisiklet Turu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2014 07:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Festival Tadında Bisiklet Turu

BARTIN ’da faaliyet gösteren Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından bisiklet turu ve piknik etkinliği her yaştan 70 bisikletçinin katılımı ile gerçekleşti. Bartın’dan başlayan bisiklet turu, Boğaz’da yapılan piknik ve Gazhane Parkı’nda verilen mola ile son buldu. Etkinliğe Çaycuma Bisiklet Topluluğu’ndan 15 bisikletçi de katıldı. Bartın’da uzunca bir süredir faaliyet gösteren Pedaldaşların 29-31 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşen Bartın 2. Bisiklet Festivali etkinliği ardından hafta içi ve hafta sonu bisiklet turları devam ediyor. Amacı Bartın’da bisiklet sporunu sevdirmek, kurallara uygun bisiklet sürüşlerine öncü olmak ve trafik düzeni ile sağlıklı yaşama katkı sunmak olan Pedaldaşlar, eğitim ve farkındalık çalışmaları ile bisiklet sporuna katkı sunmak için yeni etkinliklerine tüm bisiklet severleri davet ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kaymakami adem kaya sehit ve gazi ailelerini ziyaret etti p15NSb4J
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Zonguldak’ın Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla anlamlı ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Kaya, özel gün kapsamında Şehit Deniz Piyade Onbaşı Yalçın Sarıöz’ün ailesini ve Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret ederek, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlk olarak şehit Yalçın Sarıöz’ün ailesini ziyaret eden Kaya, şehidin aziz hatırasının daima yaşatılacağını belirtti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Kaya, onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Kaya, “Şehitlerimiz bu vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için en kıymetli varlıklarını feda etmişlerdir. Bizlere düşen en büyük görev ise onların emanetlerine sahip çıkmak ve her zaman yanlarında olmaktır” dedi. Kaya, devletin tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.

Program kapsamında daha sonra Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Kaya, gazilerin milletimizin yaşayan kahramanları olduğunu ifade etti. Türkoğlu ile yakından sohbet eden Kaya, gazinin sağlık durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Kaya, “Gazilerimiz, şehitlerimizle birlikte bu vatanın bağımsızlık mücadelesinin en önemli temsilcileridir. Onların fedakârlıkları asla unutulmayacaktır. Her zaman yanlarında olmak bizim hem görevimiz hem de vicdani sorumluluğumuzdur” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere; Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, daire amirleri de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin