blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ekim, 2025 12:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Feci kazada hayatını kaybeden çift son yolculuğuna uğurlandı

Bartın'da tırın ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden karı koca, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Bartın-Karabük karayolu Potbaşı mevkisinde dğn meydana gelen feci kazada, karşı şeride geçen tır ile otomobil çarpışmış, feci kazada otomobil sürücüsü 66 yaşındaki Satı Üncan ve yanında bulunan 60 yaşındaki eşi Sevil Üncan hayarını kaybetmişti. Kazada yaralanan tır sürücüsü ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınırken, Satı Üncan ve Sevil Üncan'ın cenazeleri, yakınlarına teslim edildi.
Çiftin cenazeleri, Bartın merkezine bağlı Gökçekıran köyü Kadı Mahallesi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ekim, 2025 13:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kırmızı ışıkta bekleyen motosikletli canından oluyordu

Karabük’te kırmızı ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsüne otomobil çarptı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı kaza anı başka bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı.
Kaza, saat:22.45 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Kardemir kavşağında meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden 57 ACJ 121 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan motosiklet sürücüsü yola düşerek yaralandı. Motosiklet ise metrelerce sürüklendi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan motosikletli Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Başka bir otomobilin araç içi kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.