Karabük Postası tarafından
27 Aralık, 2023 14:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Fatih Terim’in yeni takımı Panathinaikos

Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim’in getirildiğini açıkladı.

Panathinaikos’ta teknik direktör Ivan Jovanovic ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen isim belli oldu. Yunan ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Sözleşme ile ilgili detaylı bilgi verilmezken, tecrübeli teknik adamın kariyeri ve kazandığı başarılar paylaşıldı. 70 yaşındaki teknik adamın, yarın Yunanistan’a giderek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Fatih Terim son olarak Aralık 2017 - Ocak 2022 tarihleri arasında Galatasaray’ı çalıştırmıştı. Yunanistan takımlarından Panathinaikos ile anlaşan Teknik Direktör Fatih Terim, resmi sözleşmeye imza atmak için ülkeye gitti. Terim, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden kalkan özel uçakla Yunanistan’ın başkenti Atina’ya hareket etti. Burada basın mensuplarının konuşan deneyimli teknik adam, "Seviyorum sizi, sevgiler. Söyleyeceğim birçok şey olacak ama şimdi değil" dedi. Terim, akşam saatlerinde yeni takımı Panathinaikos ile ilk antrenmanına çıkacak. Fatih Terim’in ekibinde Necati Ateş, Mert Çetin ve Tuğberk Tanrıvermiş yer alacak.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışında olan Katarlının dairesini basan su 6 esnafı mağdur etti

Bolu’da Katar uyruklu ev sahibi yurt dışında olduğu için 15 gündür müdahale edilemeyen evdeki su sızıntısı, apartmanın altındaki 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Tavanlardan akan sular nedeniyle ürünleri zarar gören ve elektrik kontağı tehlikesi nedeniyle dükkanlarının elektriği kesilen esnaf, telefonla ulaştıkları ev sahibinin "Yurt dışındayım, gelemem" cevabı üzerine polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan apartmandaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Katar uyruklu bir kişiye ait dairede yaklaşık 15 gün önce su sızıntısı başladı. Ev sahibinin yurt dışında olması nedeniyle daireye müdahale edilemedi. Alt katta bulunan esnafın telefonla ulaştığı ev sahibi iddiaya göre, "Yurt dışındayım, gelemem, bir şey yapamam" dedi. İlk olarak pilavcı dükkanına ulaşan su, daha sonra kırtasiye ve yanındaki börekçi dükkanına kadar yayıldı. Özellikle kırtasiye dükkanının tavanından damlayan sular, çok sayıda ürünü kullanılamaz hale getirdi. Merdiven yardımıyla dairenin içine bakıldığında evin içerisinde yaklaşık 10 santimetre yüksekliğinde su birikintisi olduğu tespit edildi. Suyun apartman girişine kadar ulaşması ve elektrik panolarına akması üzerine esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile SEDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik gerekçesiyle apartmanın elektriğini tamamen kesti. Yaşanan olayın ardından 6 esnaf, karakola giderek şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin