Reklam
Reklam
fatih tekkeli trabzonspordan taraftara acik antrenman
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Fatih Tekke’li Trabzonspor’dan taraftara açık antrenman

Trabzonspor, yeni teknik yöneticisi Fatih Tekke ile birlikte taraftara açık idman gerçekleştirdi. Taraftarları selamlayan Tekke, idman öncesi yaptığı açıklamada, olağanlaşma sürecini başlattıklarını belirterek, bir şeyleri inşa ederken bir şeyleri ise tamir edeceklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde taraftara açık olan idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tekke, “Trabzonspor’un gel dediği periyotta geldik ve olağanlaşma sürecini başlattık. Bu sürecin süratli yaşanmasının en kıymetli sebeplerinden biri taraftarımız. Uzun vakittir bir arada olma isteğimiz vardı ve bu hasreti giderdik. Yuvamıza döndük” tabirlerini kullandı.

“Yeni bir oyunun temellerini atacağız”

Trabzonspor’daki yeni periyodu hakkında konuşan Tekke, “Öncelikle normalleşmemiz lazım. Dün oyuncularımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek ismine eğlenceli bir idman yaptık. Bugün ise gerçek bir idman yapacağız. Yeni bir oyunun temellerini inşa etmek için çalışmalarımız olacak” halinde konuştu.

Her sürecin zorlukları olduğuna dikkat çeken Fatih Tekke, “Şu an her şey uygun gidiyor lakin vakit zaman sorunlar de olacaktır. Birinci hafta heyecanımız var. Biz bir şeyleri inşa ederken tıpkı vakitte birtakım eksikleri de tamir etmek zorundayız. Bunun bilincindeyiz” dedi.

“Her maçı kazanmak için alanda olacağız”

Tekke, dönem sonuna kadar istedikleri düzeye ulaşmak için çalışacaklarını belirterek, “Sezon sonuna kadar istediklerimizin bir kısmını çözebilirsek, inşallah sonrasında çok daha uygun olacağız. Alanda her maçı kazanmak için gayret edeceğiz. Lakin şu an bir yandan sistemi inşa ederken bir yandan da eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bu süreç eleştirilebilir fakat ben idmanda çalıştıklarımızı alanda görmek isteyen bir teknik adamım” diye konuştu.

“U19 grubumuz değerli bir muvaffakiyete imza attı”

Trabzonspor U19 grubunun Avrupa’daki başarısına da değinen Fatih Tekke, “Çok önemli bir muvaffakiyet elde ettiler ve bu muvaffakiyet devam edecek. Dün iki genç oyuncumuz A ekibe geldi. Burada idman yaparak, mühlet vererek onların eksiklerini tamamlamaya çalışacağız. Trabzonspor için en uygun oyuncu kimse onunla ilgileniyorum” dedi.

Bordo-mavili kadroda sakatlığı bulunan futbolculara dair de bilgilendirmede bulunan 47 yaşındaki teknik adam, “Savic’in tedavi süreci devam ediyor. Nwakaeme perşembe günü dönecek. Pedro Malheiro bugün bizimle birlikte. Enis Destan’ın ateşi var. Cihan ile de şimdi tanışmadık” sözünde bulundu.

Onuralp Çevikkan sakatlık yaşadı

Yoğun bir taraftar iştirakinin da olduğu idmanda hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da ise sakatlık yaşandı. İdman sırasında bahtsız bir sakatlık yaşayan genç kaleci Onuralp Çevikkan acı içinde yerde kaldı. Sıhhat grupları tarafından yapılan birinci müdahalenin akabinde oyuncu sedye ile dışarı çıkarıldı.

Kardeniz grubu, Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
arama kurtarma calismalarinda hayatini kaybeden afad personeli icin rizede toren duzenlendi l3uxSu13
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Arama-Kurtarma çalışmalarında hayatını kaybeden AFAD personeli için Rize’de tören düzenlendi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Deresi’nde yürütülen arama-kurtarma çalışmaları sırasında botun alabora olması sonucu hayatını kaybeden AFAD personeli Ömer Faruk Özkan için Rize AFAD İl Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törenin ardından cenaze, memleketi Bolu’ya uğurlandı.

Çamlıhemşin ilçesinde kaybolan Volkan Civelekoğlu’nu bulmak amacıyla, kişisel eşyalarının dere kenarında bulunmasının ardından Fırtına Deresi’nde arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalar neticesinde, kayıp gencin cansız bedenine ilçeye bağlı Şenyuva mevkisinde ulaşıldı. Bu sırada arama-kurtarma faaliyetini yürüten AFAD ekiplerinin bulunduğu botun Fırtına Deresi’nde alabora olması sonucu 5 personel dengesini kaybederek suya düştü. Meydana gelen elim kazada AFAD personeli Ömer Faruk Özkan (28) hayatını kaybederken, akıntıya kapılan diğer 4 personel ise yaralı olarak kurtarıldı.

Hayatını kaybeden Ömer Faruk Özkan için Rize AFAD İl Müdürlüğü binası önünde resmi tören gerçekleştirildi. Törene; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan ve derin bir üzüntü içinde olduklarını belirten Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, arama-kurtarma personelinin fedakarlığına dikkat çekerek, “Afetlerde arama kurtarma personelimiz bir arama faaliyeti icra ettiğinde veya afetlerde görev alan personelimiz bir faaliyet icra ettiğinde, o kurtarma başarıyla neticelendiğinde hep şu tabiri kullanıyoruz. ’Ekipler canı pahasına mücadele etti’ diyoruz. ’Canını ortaya koyarak mücadele etti’ diyoruz. İşte onun ne anlama geldiğinin bir örneği buradadır. Bugün Çamlıhemşin’de arama kurtarma faaliyeti sırasında arkadaşlarımız her zamanki gibi canları pahasına o faaliyeti icra ederken bugün Ömer Faruk kardeşimizi maalesef kaybettik, Cenab-ı Allah’ın ebediyetine uğurluyoruz. Bu arkadaşlarımız ülkemizin dört bir yanında meydana gelen hadiselerde ilk koşan kardeşlerimiz. Bugün maalesef elim bir kazayla beş arkadaşımızdan dördü yaralandı, sağlık durumları elhamdülillah iyi ama Ömer evladımızı, kardeşimizi uğurluyoruz. Başımız sağ olsun. Rabbim böyle acıları tekrar göstermesin.” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dualar eşliğinde omuzlara alınan hayatını kaybeden AFAD personeli Ömer Faruk Özkan’ın naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Bolu’ya gönderilmek üzere yola çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin