Trabzonspor’un unutulmaz golcülerinden Fatih Tekke, Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşide futbolseverlerle bir ortaya geldi. Fatih Tekke, yetenekli birçok oyuncu ile oynadığını lakin başkalarına nazaran en özelinin Hami Mandıralı olduğunu belirterek “Ayrıca Sergen Yalçın, Andrey Arshavin ve Danny çok kıymetli yeteneklerdi” dedi.
Söyleşide Fatih Tekke, futbol hayatının dönüm noktalarından, Trabzonspor’daki unutulmaz anılarından alanda yaşadığı zorluklar, muvaffakiyetler ve unutulmaz maçlardan keyifli anekdotlar aktardı.
Tekke, kendisine sorulan “Birlikte oynadığı en yetenekli futbolcular kimdi?” sorusuna, “Yetenekli birçok oyuncu ile oynadım fakat başkalarına nazaran en özeli Hami Mandıralı’ydı. Ayrıyeten Sergen Yalçın, Andrey Arshavin ve Danny çok değerli yeteneklerdi” diye konuştu.
Söyleşi sonrasında Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen forma çekilişi, iştirakçiler ortasında ilgiyle karşılandı. İştirakçiler, Trabzonspor ve Sebat Gençlik Spor forması için şanslarını denedi.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de aktiflikte yer alarak, tertibi ve iştirakçileri tebrik etti. Lider Ekim, “Akçaabat, yalnızca kültür-sanat değil, spor alanında da kıymetli etkinliklere konut sahipliği yapıyor. Fatih Tekke üzere kıymetli bir futbol efsanesini burada ağırlamak, hem kentimizin spor kültürüne katkı sağlamak hem de gençlerimize ilham vermek açısından büyük değer taşıyor” biçiminde konuştu.


Fatih Tekke: “Yetenekli birçok oyuncu ile oynadım ancak diğerlerine göre en özeli Hami Mandıralı’ydı”
Vali Çağatay’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret
Vali Oktay Çağatay; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanlığı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şubesini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sefer Topçu ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şube Başkanı Yüksel Orak ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Vali Oktay Çağatay, şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı.
Gerçekleştirilen görüşmelerde derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Oktay Çağatay, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, gösterilen fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirtti.
Ziyaretlerde ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek, şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler için dua edildi.
Ziyarete; Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti. ValiOktay Çağatay’a teşekkür eden Dernek Başkanları, şehit aileleri ve gazilere gösterilen ilgi ve destekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

