blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Fatih Tekke: “Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi finali hayalim var”

Trabzonspor’un eski oyuncusu Fatih Tekke, teknik yönetici olarak bordo-mavili kulüp ile UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynama hayalinin olduğunu söyledi.
Trabzonspor’un eski oyuncuları Fatih Tekke ve Metin Aktaş, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde öğrenciler ile bir ortaya gelerek soruları yanıtladı. Muvaffakiyete ulaşmaları için çok çalışmaları gerektiğini belirten Teknik Yönetici Fatih Tekke, "Hayalleriniz olsun lakin ’ben şu olacağım’ diye değil. ’Ben çok çalışacağım, çok öğreneceğim, çok dinleyeceğim’ olmalı. Bilgiye her vakit gereksiniminiz var" dedi.
Trabzonlu olmanın ayrıcalıkları bulunduğunu belirten Tekke, "Trabzonlu olmak ülkenin her yerinde ön önde olmaktır. Bunlar da sizlerle olacaktır. Hocalarınızı uygun dinleyin. Bu hayatta keyifli olmak istiyorsanız diğerlerini da keyifli etmek ve huzurlu etmek zorundasınız" tabirlerini kullandı.
UEFA Avrupa Kupası’nı Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir çocuk olarak kaldırdığını belirten Fatih Tekke, "Trabzonlu bir çocuk olarak o kupayı kaldırdım. Sizler üzere biriydim ben. Yolda Trabzonsporlu bir oyuncuyu gördüğümüzde yahut o gördü ben göremedim diye canım sıkılıyordu. Trabzonsporlu bir oyuncu göreceğiz. Artık telefonlardan görüyorsunuz lakin bunlardan kurtulun. Ne kadar bu telefonlardan kendinizi kurtarırsanız UEFA Kupası alma talihiniz var" diye konuştu.
Fatih Tekke, teknik yönetici olarak bir gün Trabzonspor ile UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynama hayali olduğunu belirterek, "Bu hayalim her vakit var. Kimse hayal etmese de ben hayal ediyorum. Benim için çok kıymetli ve kıymetli. Nasipse bir gün o da olur" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
20 Kasım, 2025 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Jiletler Geri Dönüşüme, Mama Sokak Hayvanlarına

"İşte Birlik Güçte Birlik: Karabük" projesi kapsamında imzalanan protokolle, berber ve kuaförlerden toplanan jiletlerin geri dönüşümünden elde edilecek gelir, sokak hayvanlarının ihtiyaçları için kullanılacak.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un himayelerinde başlatılan "İşte Birlik Güçte Birlik: Karabük" Kamu-STK İş Birliği Projesi kapsamında yeni bir çalışma hayata geçirildi. "Birlikte yaşama kültürünün oluşturulmasında sivil toplumun rolü" temasıyla düzenlenen çalışma için iş birliği protokolü bugün imzalandı.

Proje, çok paydaşlı bir işbirliği ile yürütülecek. Karabük Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Karabük Belediyesi, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Karabük Sağlık, Temizlik, Güzellik ve Bakım Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası projenin ortakları arasında yer alıyor.

ÇEVRE VE SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇİFT TARAFLI FAYDA

Projenin temel hedefleri arasında; jilet atıklarının çevreye verdiği zararın önüne geçmek, sıfır atık bilincini yaygınlaştırmak ve berber/kuaförlerde oluşan jiletleri güvenli bir şekilde toplayarak geri dönüşüm ekonomisine kazandırmak yer alıyor. Projenin en dikkat çeken yönü ise, geri dönüşümden sağlanacak gelirin, sokak hayvanlarının mama, bakım, rehabilitasyon ve barınma ihtiyaçları için kullanılacak olması.

200 ADET JİLET KUTUSU DAĞITILACAK

Protokol kapsamında ilk somut adım atıldı ve Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilen 200 adet özel jilet toplama kutusu hazırlandı. Bu kutular, il genelindeki berber ve kuaförlere dağıtılarak atık jiletlerin kaynağında ayrı toplanması sağlanacak. Bu sayede atıkların geri dönüşüm sistemine daha hızlı ve verimli bir şekilde dahil edilmesi hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin