blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fatih Tekke: “Önce kaostan çıkalım”

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, yeni maksatlar için öncelikle kaostan çıkmaları gerektiğini söyledi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Teknik Yöneticisi Fatih Tekke’ye iyi olsun ziyaretinde bulundu. Lider Genç’in, Fatih Tekke’nin odasında şampiyon takımların asılı fotoğraflara bakarak, "Bunların yanına kaç tane yazacağız. 9-10-11" sözleri üzerine Tekke, "Gerçekçi olmamız lazım. Evvel bu ceremeden çıkalım. Evvel kaostan kendimizi bir kurtaralım" tabirlerini kullandı.
Başkan Ahmet Metin Genç, Fatih Tekke ile uzun bir start verilmesinin çok değerli olduğunu belirterek, "Bu yeni bir başlangıç değerli bir proje. Taraftarın sabırsızlığını anlayıp buna nazaran hareket etmemiz lazım" diye konuştu.
Fatih Tekke ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirdi ve Ahmet Metin Genç’e üzerinde isminin yazılı olduğu forma armağan etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin