Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ocak, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Facia teğet geçti

Bolu’da Abant Gölü Milli Parkına gelen ailenin içinde bulunduğu otomobil, park edildiği sırada şarampole devrilmekten son anda kurtuldu. Sel nedeniyle bozulan yolda otomobil askıda kaldı.
Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte Kocaeli’den Abant’a gelen sürücü, piknik yapmak için otomobili park etmek istedi. Bu sırada sürücü, geçtiğimiz aylarda sel sebebiyle bozulan yolu fark edemedi. Park esnasında otomobil askıda kaldı. Şarampole devrilmekten son anda kurtulan otomobili güvenlik kameralarından fark eden jandarma ekipleri ailenin yardımına koştu. Araç bulunduğu yerden saatler sonra kurtarıldı.
Yolun bozuk olduğunu fark edemediklerini ifade eden Arif ve Tuğba çifti, "Ne olduğunu anlayamadık. Aracı park etmek istemiştik. Çöp bidonlarının yanı başında işaret de yoktu. Göremedik. Otomobilin ön sağ tekerleği boşluğa düştü ve askıda kaldı" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin