blank
Yusuf Korkmaz tarafından
10 Haziran, 2024 13:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

EYS Eğitmenleriyle Tanışma ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Birimine bağlı olarak görev yapmak üzere Eğitim Yönetim Sistemi (EYS) Eğitmenleriyle tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Eğitim Uzmanları Onur Çelebi ve Fatih Halaç ile birlikte eğitmenler katıldı.

Toplantıda, spor hizmetlerinin geliştirilmesi ve eğitim programlarının iyileştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. İsmail Özcan, spor eğitiminin önemine vurgu yaparak, eğitmenlerin bu süreçteki rolünün büyük olduğunu belirtti. Onur Çelebi ve Fatih Halaç ise, eğitmenlerle birlikte daha etkili ve verimli bir spor eğitimi süreci için neler yapılabileceğini tartıştı. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişleri ve önerilerle sona erdi. Katılımcılar, gelecek dönem çalışmalarının daha başarılı geçmesi için bu tür toplantıların devam edeceğini ifade etti. blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin