Samsun’da jandarmanın takibi sonucu meskeninde sentetik ecza ele geçen bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde jandarma takımları tarafından uyuşturucu ve uyarıcı unsur ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu D.S. (26) isimli şahsın uyuşturucu unsur ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı.
Samsun Vilayet Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı gruplarınca şahsın Anadolu Mahallesi’ndeki meskenine operasyon düzenlendi.
Yapılan aramalarda, 1046 adet sentetik ecza hap ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan D.S., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece “uyuşturucu husus ticareti yapmak” cürmünden tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Evinde uyuşturucu hap ele geçen şahıs tutuklandı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

