Esnaflardan Bayrak Kampanyasına Tam Destek - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Ağustos, 2014 07:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Esnaflardan Bayrak Kampanyasına Tam Destek

Karabükspor’un Perşembe günü St. Entienne ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off maçı öncesi Ankara Caddesi esnafı düzenlenen bayrak kampanyasına tam destek verdi.
Ankara Caddesi esnaflarından olan Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak, Pazartesi gününde itibaren şehri Karabükspor bayrakları ile donatacaklarını ve bu noktada Cadde esnafından kampanyaya destek verdiğini söyledi. Ankara Caddesi üzerindeki tüm esnafları tek tek gezerek kampanyaya davet eden Karabacak, bayrak başına 10 TL para topladı.
Başkan Ahmet Karabacak, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, “ Bunu ilk turda yapmak istiyorduk ama olmadı. Play-off’lara kalmamıza rağmen şehirde bir kıpırdanma bile yok. Bizde Ankara Caddesi esnafı olarak bir araya gelerek istişare yaptık. Her dükkanımıza bir bayrak kampanyasını başladık. Herkes bu konuda duyarlı. Kardemir Karabükspor UEFA kupasında mücadele ediyor ve bizim bu yaptığımız çalışmayı diğer cadde ve mahallere de örnek olmasını diliyoruz. Büyük dev bir Karabükspor bayrağını da şehrin girişine dikeceğiz. Pazartesi gününden itibaren caddemizi bayraklarla donatacağız” dedi.
Karabük’ün en işlek cadde olan Kemal Güneş Caddesinde de böyle bir şeyin yapılması gerektiğini de hatırlatan Karabacak, “ Orası zengin cadde burası gariban cadde. Ama burası Karabük’ün en iyi caddesi. Buradaki esnaflar bayrak alacam diyerek bize destek verdi” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin