Reklam
Reklam

Esnaf ve Firmalara Özel Destek Protokolü İmzalandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Ekim, 2016 14:30 tarihinde yayınlandı
0

Şekerbank ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği arasında imzalanan protokolle, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı esnaf ve firmaları destekleyen kredi anlaşması yapıldı.

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nde yapılan imza törenine; Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Şoförler Odası ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak, Karabük Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kılıç, Şekerbank İşletme Bankacılığı Pazarlama Birim Müdürü Ömer Bilgiç, Şekerbank Karabük Şube Müdürü Mustafa Maden katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Şekerbank Karabük Şube Müdürü Mustafa Maden, ekonominin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelere destek olarak üretime katkı sağlamayı hedeflediklerini bu kapsamda, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan oda üyelerine özel kampanyalar başlattıklarını belirtti.

Maden, plaka alımından, araç alımlarına, araç değişiminden araç içi tasarıma kadar nakit ihtiyaçların karşılandığı kampanya ile oda üyelerine 60 aya varan vadeler ve her yıl 3 aya kadar ödemesiz dönem seçeneği ile taksitli ticari kredi sunduklarını ifade etti. Maden, kampanya kapsamında geri ödeme planlarını oda üyelerinin nakit akışlarına göre planladıklarını da kaydetti.

SERVİS VE TAKSİ İŞLETMECİLERİNE PLAKA KREDİSİ…

Şekerbank’ın “Şehir İçi Yolcu Taşımacılığına Özel Kredi Kampanyası” nın  2016 yılının sonuna kadar devam edeceğini belirten Maden; “Kampanyada ayrıca oda üyelerine, plakalarının piyasa rayiç bedelinin yüzde 75’ine kadar finansman imkânı da veriliyor” dedi.

KASKO PAKETİNDEN BİRİKİM HESABINA KADAR AVANTAJLAR

Maden; “Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan oda üyeleri kampanya kapsamında, Şekerbank’ta açacakları hesaplarda hesap işletim ücreti, EFT ve havale ücreti ödemezken, özel kasko paketi ile de sigortalarını ayrıcalıklı fiyatlarla yaptırabiliyor. Kampanya ile sunulan ‘Gece Gündüz Hesabı’ ile oda üyeleri ile okul veya personel servis taşımacılığı yapanlar, vadelerini bozmadan istedikleri an para çekip yatırabiliyor, ‘Birikimli Gelecek Hesabı’ ile de 5 yıl boyunca düzenli birikim yapabiliyor” dedi.

TÜRKİYE’DE VE AVRUPA’DA BİR İLK “ÜRETEN KART”

Şekerban’ın Oda üyelerine “Üreten Kart” olanağı da sunduğunu ifade eden maden; “Üyelerin, tüm şirket harcamalarını da bu kart üzerinden yapmalarına imkân sağlıyor. Üyeler, şubeye gitmeden ATM’den kredi başvurusu yapıp, kredi tutarını da ATM’den çekebiliyor. Yine ‘Üreten Kart’ ile üyeler, ATM’den işletme hesabına para yatırabiliyor ve aynı gün içinde tek seferde 5.000 TL’ye kadar para çekebiliyor. ‘Üreten Kart’ ile POS anlaşması olan akaryakıt istasyonları ve lastikçilerden de taksitli ve indirimli akaryakıt ve lastik alınabiliyor. Ayrıca, ‘Üreten Kart’ ile kasko, zorunlu koltuk ferdi kaza sigortası başta olmak üzere tüm sigorta ödemeleri yapılabiliyor. SGK, Bağkur primleri ve diğer vergiler de ‘Üreten Kart’ ile ödenebiliyor” diye konuştu.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi

yanlis okula giden adayi jandarma sinava yetistirdi 1a7g7zs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin