Reklam
Reklam

Eskipazar’da Otel ve AVM Yapımı Devam Ediyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Kasım, 2014 15:30 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar İlçesinin önemli yatırımlarından birisi olan 4 yıldızlı Mermercity AVM projesinin yapımı hızla devam ediyor. Mermer Mahallesinde yapımı devam eden 4 yıldızlı Mermercity AVM projesinde şantiye alanında günlük beton dökümleri, izolasyon işlemleri büyük bir hızla sürüyor.  Sosyal aktivitelerin yapılacağı sinema salonları, hamamları, saunaları ve salonları ile büyük bir proje olan Mermercity projesinde yüklenici firma onbirinci kat betonunu atarak kaba inşaatı büyük oranda tamamladı. Kaba inşaat çalışmalarında sona yaklaşan yüklenici firma yetkileri,  AVM ve Otel projesinin iç dizayn çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ettiler. 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da YKS heyecanı: Bazı öğrenciler 1 dakika kala sınava yetişti

orduda yks heyecani bazi ogrenciler 1 dakika kala sinava yetisti a2x9XcD7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu öncesinde adaylar sınav merkezlerine akın etti. Sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak salonlara yetişti.

YKS’nin birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde Ordu’da bulunan sınav merkezlerinde yoğunluk yaşandı, bu esnada aileler de adayları yalnız bırakamadı. Bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak sınava yetişmeye çalıştı.

Adaylar sınav salonlarında ter dökerken, aileleri de okul çevresinde bekledi, bazı aileler çocukları için Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti. Aileler, çocuklarının sınavlara güzel hazırlandıklarını ancak yine de sınav heyecanı yaşadıklarını belirterek, tüm adaylara başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin