Eskipazar’da Muhtarlar Toplandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
fq
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Şubat, 2026 14:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar’da Muhtarlar Toplandı

Eskipazar İlçesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının bu ayki durağı Yazıkavak Aşağı Keçeler Mahallesi oldu. Köy Konağı’nda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu başkanlık etti.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cumali Uzun, İl Genel Encümen Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya ile birlikte ilçeye bağlı tüm köy muhtarları katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda, kırsal mahallelerin genel durumu masaya yatırıldı.

Toplantının ana gündem maddesini köylerin mevcut sorunları, ihtiyaçları ve talepleri oluşturdu. Söz alan muhtarlar, mahallelerinde yaşanan altyapı eksiklikleri, ulaşım hizmetleri ve diğer sosyal ihtiyaçlar konusunda dilek ve şikayetlerini iletti.

Muhtarları tek tek dinleyen Kaymakam Ustaoğlu, kamu hizmetlerinin en etkin ve verimli şekilde vatandaşlara ulaştırılması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Bu kapsamda ilgili kurumlarla sürekli koordinasyon halinde olduklarını vurguladı.

Toplantıda ayrıca köylerde devam eden yatırımlar ve gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler de değerlendirildi. Altyapı, ulaşım ve sosyal ihtiyaçlar başlıklarında yoğunlaşan görüşmelerde, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin