Eskipazar’da mesire alanlarına verilen  zarar tepki çekiyor - Karabük Haber Postası
serkan
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
09 Şubat, 2026 12:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar’da mesire alanlarına verilen  zarar tepki çekiyor

Eskipazar’da mesire alanlarına verilen zararlar artış gösterirken, Belediye Başkanı Serkan Cıva, tahrip edilen alanları yerinde inceledi ve zarar verenlere tepki gösterdi. Başkan Cıva, inceleme sırasında, “Bi bitmediniz arkadaş ya” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından  açıklama yapan Başkan Serkan Cıva, yaptıkları çalışmalara ve hizmetlere rağmen ilçede olumsuzluk çıkaran bir kesim olduğunu söyledi. Başkan Cıva açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Burası ilçemize 2-3 kilometre uzaklıkta, ilçemizin en güzel yeri. Seçimden sonra projelerimiz arasında olmadığı halde, ‘burası ilçemize en yakın yer, en güzel yeri, buraya bir piknik alanı oluşturalım’ dedik. Arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma yaptık, çok güzel bir alan oluşturduk. Amacımız, halkımızın güzel yerlerde piknik yapması, eğlenmesiydi. Çünkü siz değerlisiniz. Allah razı olsun, oy verdiniz, bu memleketi bize emanet ettiniz.”

“İLÇENİN İLERLEMESİNDEN RAHATSIZ OLAN BİR KESİM VAR”

Ancak yapılan hizmetlerden rahatsız olan bir grubun olduğunu öne süren Cıva, “Fakat gördüğümüz bir şey var; bu ilçenin ilerlemesinden, bu ilçeye yapılan işlerden rahatsız olan bir kesim var. Yaptığımız her yeri şikayet ediyor, yaptığımız her şeyi engellemeye çalışıyor. Bu insanların derdi ne memleket, ne Eskipazar halkı, hiçbir şey değil. İlçeye yapılan hizmetlerden rahatsız oluyorlar. İşin ilginci, yaptığımız bütün yerleri kullanıyorlar; mesire alanımızı, çay ocağımızı, terminalimizi… TOKİ’de evleri var. Ama yapılan her yeri de şikayet ediyorlar, enteresan bir şekilde.” dedi.

“HERKES İYİ DE BU KÖTÜLER NEREYE GÖMÜLÜYOR?”

Cıva, ilçedeki bu ikiyüzlülüğe bir benzetmeyle dikkat çekti: “Hani adam diyor ya ‘cenazede nasıl bilirsiniz?’ ‘İyi bilirdik.’ Lan demiş, ‘herkes iyi de bu kötüler nereye gömülüyor?’ Yani herkes iyi de bu ilçede bunları kim yakıyor, kim yıkıyor? Kim her yere şikayet ediyor? Vatandaşa, garibana yardım ediyoruz, onu da şikayet ediyorlar. İlçeye hizmet ediyoruz, onu da şikayet ediyorlar.”

“HİÇBİR ŞEYİ SIRTIMA SARIP GİTMEYECEĞİM”

Yaptıkları tüm hizmetlerin ortada olduğunu ve hiçbirini kişisel çıkar için yapmadığını vurgulayan Başkan Cıva, “Ben yaptığım hiçbir şeyi sırtıma sarıp gitmeyeceğim. Hiçbir şeyi de evimin önüne yapmıyorum. Yaptığımız her şey ortada, hepsini vatandaşımızın kullanması için yapıyoruz. Hastanesini de, yolunu da, sanayisini de, terminalini de… Hiçbirini sırtıma sarıp gitmeyeceğim, hepsi burada kalacak, yarın yine siz kullanacaksınız.” ifadelerini kullandı.

“BU ADAMLARA PRİM VERMEYİN”

Başkan Cıva, vatandaşlardan, yapılan işlere sahip çıkmalarını ve tahrip edenlere prim vermemelerini istedi: “Lütfen rica ediyorum, bu adamlara prim vermeyin bu memlekette. Bu adamların derdi memleket değil, insan değil. Ben sadece sevenlerimden, halkımdan dua bekliyorum. Biz daha bu ilçede çok güzel işler yapacağız Allah’ın izniyle. Beş senenin sonunda Eskipazar halkına dört dörtlük bir ilçe bırakacağız. Rahat olun, o iş bizde. Bizim işimiz hizmet; burası ağlama makamı değil, hizmet yeri.”

“LÜTFEN SAHİP ÇIKIN”

Son olarak halktan beklentisini dile getiren Cıva, “Halkımızdan tek isteğim; yapılan işlere, yapılan yerlere lütfen sahip çıkın, özen gösterin. Biz sizin için yapıyoruz. Hiçbirini ben cebimden de yapmıyorum, hepsi yine sizin paralarınız, yine memleketin paraları. Allah’a emanet olun.” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda haber takibi yapan muhabir darbedildi D6IqElIn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da haber takibi yapan muhabir darbedildi

Bolu’da altın fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kuyumcuda oluşan yoğunluğu görüntülemek isteyen muhabir Yağız Ekmen, işletme sahibi tarafından darbedildi.

Edinilen bilgiye göre, Yukarı Çarşı mevkisindeki Yıldırım Beyazıt Camisi altında bulunan bir kuyumcunun önünde yoğunluk oluştu. Yoğunluğu haber yapmak üzere çekim yapmak isteyen muhabir Yağız Ekmen, işletme sahibi K.Y. ve yanındaki bir kişinin tepkisiyle karşılaştı. “Sen bizim ekmeğimizle mi oynuyorsun?” diyen K.Y., Ekmen’i darbetti. Ekmen, yüzünden ve boynundan hafif şekilde yaralandı. Şüphelilerin, darbedilen muhabirin kamerasındaki görüntüleri zorla silmeye çalıştığı da öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Darp raporu alan muhabir Ekmen şüphelilerden şikayetçi olurken, polis ekipleri gelmeden olay yerinden ayrıldığı belirlenen işletme sahibi K.Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ayrıca, olay sırasında işletme sahibi K.Y.’nin yanında bulunduğu öğrenilen kişinin de ifadesine başvuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin