Eskipazar Kaymakamı Samet Serin’ in Başkanlığında kurum amirleri ve okul müdürlerinin katılımıyla Eskipazar Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.
Toplantının açılışını yapan İlçe Kaymakamı Samet Serin’in ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu komisyon toplantısının amacı hakkında açıklamalarda bulundu.
2016 – 2017 eğitim öğretim yılı değerlendirmesini Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şaban Yarkent yaptı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce bu yıl ki eğitim yılının 1. döneminde açılan kursların slayt gösterileri izlendi.
Kamu kurum ve kuruluşlarının ortaklaşa açacağı kurslar ve ortaklaşa yapılacak etkinlikler toplantıya katılanlar tarafından planlandı. Toplantı Kaymakam Samet Serin’ in iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.


427
Eskipazar’da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı
230
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.


