Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ocak, 2017 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’a Karabüklü Kaymakam

Eskipazar İlçe Kaymakam Vekili Samet Serin, İlçedeki görevine başlarken, Kaymakam Vekili Serin’in Karabük doğumlu olması İlçede memnuniyetle karşılandı.
KAYMAKAM SERİN’İN ÖZGEÇMİŞİ
1991 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladıktan sonra 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı.
2015 yılında Karabük Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Karabük ilinde Valilik stajını, Balıkesir ili Ayvalık ilçesi ile Niğde ili Bor ilçesinde refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Mersin İli Çamlıyayla İlçesinde ve Eflani İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Bakanlık oluru ile Kaymakamlığımıza vekalet etmek üzere görevlendirilen Karabük Valiliği 104. Dönem Kaymakam Adayı Samet SERİN, 02.01.2017 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin