Reklam
Reklam
x 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 13:40 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Sarı Traverten Taşı markalaşacak

Eskipazar ilçesine özgü coğrafi işaretli “Eskipazar Sarı Traverten Taşı”nın markalaşma sürecine yönelik önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’nın yanı sıra Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Proje Geliştirme Uzmanı Tarık Özmen, Özener Marka Patent Danışmanlık firma sahibi Huriye Özener ve Güzel Sanatlar Öğretmeni Fatma Demirdelen katıldı.

Gerçekleştirilen görüşmede, Eskipazar Sarı Traverten Taşı’nın marka değerinin artırılması, katma değerli ürünlerin geliştirilmesi ve etkili pazarlama stratejilerinin oluşturulması konuları ele alındı. Katılımcılar, taşın sadece ham madde olarak değil, işlenmiş ve yüksek katma değerli ürünlere dönüştürülerek pazarlanmasının önemine dikkat çekti.

Toplantıda ayrıca Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen teknik destek programı kapsamında yürütülecek çalışmalar da gündeme geldi. Bu doğrultuda, Eskipazar Belediyesi’nin başvuru sahibi olacağı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklık yapacağı markalaşma ve ticarileştirme projesi ile Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı çerçevesinde planlanan üretim atölyesi projesi değerlendirildi.

Yetkililer, Eskipazar’ın yerel değerlerini daha güçlü bir marka haline getirmek için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin