Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Temmuz, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eskipazar OSB’nin Altyapı İhalesi Yapıldı

Karabük’ün ekonomik kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracak ve istihdam sorununu çözecek olan Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihalesi bir firma tarafından 280 Milyon bedelle alındı Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Altyapı inşaası ihalesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünde yapılan ihale ile tamamlandı ve inşaatı yapacak firma belirlendi. Karabük Valisi Fuat Gürel, Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile OSB Müdürü Emin Demir'in de takip ettiği ihale, bir firma tarafından 280 milyon TL bedelle alındı. Vali Fuat Gürel, "Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Karabük'ümüze, Eskipazar'ımıza, Ülkemize ve Sanayicimize hayırlı olsun" dedi. Vali Gürel "Ayrıca Eskipazar OSB’yi baştan beri destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlarımıza, Genel Müdürlerimize, Bakanlık Bürokratlarına, Milletvekillerimize, İl Öze İdaresi yönetici ve çalışanlarına, Karabük TSO yönetimine, Eskipazar Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, arazilerini OSB’ye veren vatandaşlarımıza, OSB Bölge Müdürümüze ve çalışan arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ise ortak yaptıkları açıklamada, ortak yaptığı açıklamada "Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yol, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, YG-AG elektrik ve telekom altyapı şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işinin ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 280 milyon TL bedelle bir firma aldı. Karabük’ün istihdamı, kalkınması, büyümesi ve refahı için çok önemli gördüğümüz sanayi bölgemizin bir an önce hizmete girmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceğiz. Şu an 62 firmaya ön tahsis yapılmış durumda. İkinci bir KARDEMİR olarak gördüğümüz Eskipazar OSB'nin altyapı ihalesi hayırlı olsun" dediler. (Haber Merkezi)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yüksel Yıldırım: “Buz gibi golümüzü iptal ettiler”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray ile oynanan maçın akabinde iptal edilen gol konumuna sert reaksiyon göstererek, "Buz üzere golümüzü iptal ettiler" dedi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 32. haftasında Samsunspor, alanında Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray’a karşı istedikleri oyunu alana yansıtamadıklarını belirten Yıldırım, "Ne yaptıysak Galatasaray’ı yenecek oyunu sergileyemedik. Bize nazaran iptal edilen gol muhakkak ofsayt değildi. Nasıl bir çizgi çektiler anlamadık. Buldular bir sebep, buz üzere golümüzü iptal ettiler" diye konuştu.
Maçın genel değerlendirmesini de yapan Yıldırım, "Çok istedik fakat yakaladığımız durumları değerlendiremedik. Galatasaray bir karambolde gol buldu ve birinci yarı bu türlü bitti. İkinci yarının çabucak başında da gol yedik" tabirlerini kullandı.
Takımın mevcut durumuna da değinen Lider Yıldırım, "Samsunspor’un gücü bu kadar. Hayal edemeyeceğimiz bir noktadayız, ligde üçüncüyüz. Lakin takımımız çok dar. Üç oyuncumuz sakat, onların yerini doldurmaya çalıştık lakin olmadı. Ligin sonuna kadar Avrupa amacımızı kovalayacağız" açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.