Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Temmuz, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eskipazar OSB’nin Altyapı İhalesi Yapıldı

Karabük’ün ekonomik kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracak ve istihdam sorununu çözecek olan Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihalesi bir firma tarafından 280 Milyon bedelle alındı Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Altyapı inşaası ihalesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünde yapılan ihale ile tamamlandı ve inşaatı yapacak firma belirlendi. Karabük Valisi Fuat Gürel, Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile OSB Müdürü Emin Demir'in de takip ettiği ihale, bir firma tarafından 280 milyon TL bedelle alındı. Vali Fuat Gürel, "Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Karabük'ümüze, Eskipazar'ımıza, Ülkemize ve Sanayicimize hayırlı olsun" dedi. Vali Gürel "Ayrıca Eskipazar OSB’yi baştan beri destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlarımıza, Genel Müdürlerimize, Bakanlık Bürokratlarına, Milletvekillerimize, İl Öze İdaresi yönetici ve çalışanlarına, Karabük TSO yönetimine, Eskipazar Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, arazilerini OSB’ye veren vatandaşlarımıza, OSB Bölge Müdürümüze ve çalışan arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ise ortak yaptıkları açıklamada, ortak yaptığı açıklamada "Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yol, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, YG-AG elektrik ve telekom altyapı şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işinin ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 280 milyon TL bedelle bir firma aldı. Karabük’ün istihdamı, kalkınması, büyümesi ve refahı için çok önemli gördüğümüz sanayi bölgemizin bir an önce hizmete girmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceğiz. Şu an 62 firmaya ön tahsis yapılmış durumda. İkinci bir KARDEMİR olarak gördüğümüz Eskipazar OSB'nin altyapı ihalesi hayırlı olsun" dediler. (Haber Merkezi)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosiklet havada takla attı, sürücü metrelerce sürüklendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, şoför takla atan motosikletten fırlayarak metrelerce savruldu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada yaralanan şoför hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza, Karadeniz Ereğli ilçesi Yeşiltepe mevkisinden Kepez istikametine seyir halinde olan Berkay Ç. yönetimindeki 67 ACY 417 plakalı motosikletin, birebir istikamette ilerleyen K.A. idaresindeki arabası sollamak istediği sırada meydana geldi. Sollama sırasında denetimden çıkan motosiklet, evvel arabaya, akabinde yol kenarındaki refüje çarptı.
Çarpmanın tesiriyle motosiklet havada takla atarken, şoför Berkay Ç. de yola savrularak metrelerce sürüklendi. O anlara şahit olan başka şoförler durumu 112 Acil Servis takımlarına bildirdi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay yerine gelen sıhhat takımları, yaralı şoföre birinci müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Motosiklet şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığı, hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.