Eskipazar MYO Öğrencilerinin ihtiyaçları ele alındı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2022 10:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar MYO Öğrencilerinin ihtiyaçları ele alındı

Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik konuları Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.
Bir dizi ziyaretler için Karabük’ün Eskipazar ilçesinde bulunan Vali Gürel, KYK Yurtlarında incelemelerde bulunarak Eskipazar Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen değerlendirme toplantısına başkanlık yaptı.
Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin barınma, yemek ve güvenlik durumları hakkında Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz’dan, öğrenci sayısı ve yurt kapasiteleri hakkında da Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den bilgiler alan Vali Fuat Gürel, 3 Ekimde başlayacak 2022-2023 Eğitim öğretim yılı öncesinde gerekli çalışmaların tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu. (AA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin