Reklam
Reklam
efeffee
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
21 Şubat, 2026 15:27 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Belediyesi’nden Ramazan Etkinliklerine Davet

Eskipazar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye hazırlanıyor. Belediye tarafından yapılan duyuruda, “Eskipazar Ramazan Etkinliklerine Tüm Halkımız Davetlidir.” ifadelerine yer verildi.

21 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 19.30 ile 22.00 arasında Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek programda birbirinden renkli etkinlikler yer alacak.

Program kapsamında animasyon şov, Nasreddin Hoca ile hikâyeler, tasavvuf ekibi gösterisi, şişme oyun alanları gibi etkinliklerin yanı sıra pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapılacak. Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan etkinliklerle Ramazan akşamına neşe katılması hedefleniyor.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa’nın da katılım sağlaması beklenen programın tüm etkinliklerinin ücretsiz olacağı bildirildi. Belediye yetkilileri, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşları programa davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin