karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
04 Eylül, 2015 06:53 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Eski Daday Devlet Hastanesi Resmen Satılık

KASTAMONU'nun Daday ilçesinde 1988 yılında yapılan ve uzun yıllar sağlık merkezi olarak hizmet eden daha sonra Devlet Hastanesine çevrilen eski Daday Devlet Hastanesi binası resmen satılıyor. Mülkiyeti Sağlık Bakanlığına ait olan bina toplam da 3 bin 329 metrekare arsa alanına sahip. Bina, içinde, 4a det lojman, odunluk ve garajları ile birlikte satılığa çıkartıldı. Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan satış ve ihale ilanı ile hastanenin satışı resmiyet kazandı. Uzmanların yaptığı depreme dayanıklılık testinin olumsuz çıkması ve gelişen sağlık sektörüne mevcut binanın ayak uyduramaması sonucu Daday Devlet Hastanesi şuan halen hizmet verdiği Davut Köyü mevkine taşındı. Hastanenin taşınmasının ardından kaderine terk edilen bina şuan da boş ve atıl durumda.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
Berkay Doğan tarafından
06 Mart, 2026 12:26 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 2dk

Orman muhafaza memurlarına kapsamlı eğitim

Kurumsal kapasitenin güçlendirilmesi ve teşkilat bilincinin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen “Mesleki Güncelleme ve Kurum Kültürü Bütünleşik Eğitimleri” başladı.

Karabük ve Zonguldak Orman İşletme Müdürlüklerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitim programına, Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Orman Muhafaza Memurları katıldı.

Programın açılışında konuşan Bölge Müdürü Hasan Keskin, personelin mesleki gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, yıl boyunca çeşitli eğitim programlarının sürdürüldüğünü ifade etti. Bu kapsamda düzenlenen eğitim programı dolayısıyla Orman Genel Müdürlüğüne teşekkür eden Keskin, personelin her alanda donanımlı hale gelmesi için eğitim faaliyetlerinin kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

Program kapsamında Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya da Orman Muhafaza Memurlarıyla bir araya geldi. Özkaya konuşmasında, Türkiye’nin ormancılık alanında dünyada orman varlığını artıran ender ülkelerden biri olduğuna dikkat çekerek, ülkemizde orman alanlarının ülke yüzölçümünün yaklaşık yüzde otuzuna ulaştığını ifade etti. Bu başarıda emeği bulunan tüm ormancılık personeline teşekkür eden Özkaya, orman varlığının korunması ve geliştirilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti. Bu doğrultuda kurum kültürünün güçlendirilmesi ve eğitim çalışmalarının sürdürülebilir şekilde devam ettirilmesinin önemine vurgu yaparak, her kurum çalışanının görev ve sorumluluk bilinciyle kendini sürekli geliştirmesi gerektiğini dile getirdi.

Eğitim programı çerçevesinde; Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişi Ahmet Köksal Coşkun tarafından kurum kültürü, Basın Müşaviri Mümin Dönmez, Dış İlişkiler, Eğitim ve Araştırma Başkan Yardımcısı Mehmet Koçyiğit, Orman Zararlılarıyla Mücadele Daire Başkan Yardımcısı Hakan Ragıoğlu, İşletme ve Pazarlama Dairesi Başkanlığı Piyasa Araştırma Şube Müdürü Uğur Aktaş, Personel Dairesi Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrakdar ve Uzman Eğitimci Nurdan Bezik tarafından; kurum kültürü, sosyal davranış kuralları, kriz yönetimi, stres yönetimi ve iletişim konularında bilgilendirmeler gerçekleştirilmektedir.

Gerçekleştirilen eğitimlerle mesleki bilgi ve kurumsal değerlerin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Yetkililer, güçlü kurum kültürü ve sürekli eğitim anlayışıyla Yeşil Vatan’a hizmetin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin