Eşini bıçaklayarak öldüren adam gözaltında - Karabük Haber Postası
esini bicaklayarak olduren adam gozaltinda IxiPcYwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Eşini bıçaklayarak öldüren adam gözaltında

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde meydana gelen olayda, bir bayan, tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bayanın cesedi otopsi için morga kaldırılırken gözaltına alınan kocasının jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Perşembe beldesi Keçecioğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 41 yaşındaki Engin Bostancı ile 35 yaşındaki eşi Hasret Bostancı ortasında şimdi belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Engin Bostancı, bıçakla eşini yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları Hasret Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bostancı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Engin Bostancı’nın jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin