Karabük Postası tarafından
10 Temmuz, 2014 07:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Esentepe Mahallesinde Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

KASTAMONU Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen alt yapı ve asfalt çalışmaları, Esentepe Mahallesinde yoğun şekilde devam ediyor. Asfalt sezonunun açılmasıyla çalışmalarına hız veren Kastamonu Belediyesi, yıpranmış parke taşlarını söküp yerine asfalt döküyor. Yıpranmış parkelerin sökülmesi ve alt yapı malzemesinin serilmeye devam ettiği Esentepe Mahallesinde, asfalt dökümünün ise önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Çalışmaları gören ve bundan büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri, “Yakın zamanda doğalgaz kapımıza kadar geldi. Şuan yollarımız yapılıyor. Bize özlediğimiz hizmeti kapımıza kadar getiren Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı

Samsun’un Asarcık ilçesinde düzenlenen "Yaz Festivali"nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, söylediği ulusal ezgilerle kalabalığa coşku dolu anlar yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı aktiflikte vatandaşlar, sanatkarlara daima bir ağızdan eşlik etti.
Asarcık İlçe Meydanı’nda gerçekleştirilen şenlikte sahne sırasıyla Osman Öztekin, Sinem Kahveci ve Mustafa Yıldızdoğan’a verildi. Şenliğin açılışını yapan Osman Öztekin, seslendirdiği duygusal müziklerle dinleyicileri hem hüzünlendirdi hem de nostaljik bir gece yaşattı. Akabinde sahneye Sinem Kahveci çıktı.
Gecenin finalinde sahneye çıkan Türk milletinin sevilen sesi Mustafa Yıldızdoğan, "Ölürüm Türkiye’m" üzere ulusal hisleri pekiştiren yapıtlarıyla meydanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Vatandaşlar, Yıldızdoğan’ın müziklerine bayraklarla ve alkışlarla eşlik etti.
Programda konuşan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Sanatla, müzikle ve birlik hissiyle hoş bir akşam yaşıyoruz. İştirak sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur da konuşmasında şenliğe ağır ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek Asarcık’ta yapılan hizmetlere değindi.
Konser sonunda Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP Samsun Vilayet Lideri Burhan Mucur ve İdeal Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Mustafa Yıldızdoğan’a plaket takdim etti.
Festival alanında kurulan yöresel stantlarda çeşitli ikramlar sunulurken, aktiflik hem sanatsal hem de kültürel istikametiyle tam not aldı.
Etkinliğe ayrıyeten; Asarcık Kaymakamı Ahmet Tayyip Korkmaz, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin