Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2024 18:30 tarihinde yayınlandı
0

Esed rejimi çöktü, Karabük’teki Suriyeliler kutlama yaptı

Suriye’de muhalif grupların başkent Şam’a girmesi ve Beşar Esed yönetiminin kontrolü kaybetmesiyle birlikte, Karabük’te yaşayan Suriyeli öğrenciler ve aileler zafer sevincini coşkuyla kutladı.

Karabük Üniversitesi’nde okuyan ve kentte yaşayan Suriyeliler 100. Yıl pazar yerinde toplanarak ellerinde Türk ve Özgür Suriye bayrakları eşliğinde rejimin çöküşünü kutladı. Kalabalık, Esed rejimini eleştiren sloganlar atarken, katılımcılara tatlı, lokma ve şeker ikramı yapılarak havai fişek atıldı.

Karabük Üniversitesi’nde okuyan Suriyeli öğrencilerin başkanı İbrahim Bitar (26), başta Türkiye Cumhuriyeti ve halkına teşekkür ederek, “Esad rejimin çöküşünü büyük bir sevinçle kutluyoruz. Ülkemizi inşallah birlikte yeniden inşa edeceğiz. Türkiye’nin desteğini hiçbir zaman unutmayacağız ve mutlaka geri ödeyeceğiz. Suriye’yi birlikte özgürleştirdik. Eğitimlerimiz bitince bizler de geri döneceğiz. Hiç kimse kendi ülkesinden ayrılmak istemez. Gelecekte iş birliğimiz daha fazla olacak” dedi.

Toplanan grup, saatlerce Esed rejiminin çöküşünü kutladı.

6755bb685ad59
6755bb7d5e8a5
6755bb7df1f58
Bizi sosyal medyadan takip edin
Untitled 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
03 Haziran, 2026 10:46 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de yağışların ardından yol çalışmaları sürüyor

Karabük’te geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından Yenice ilçesine bağlı Çakıllar, Cihanbey, Değirmenyanı, Bağbaşı, Ören ve Akmanlar köylerinde oluşan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yağışların yol ağında meydana getirdiği hasarların giderilmesi, ulaşımın güvenli şekilde sağlanması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köy yollarında bakım, onarım ve güvenlik tedbirleri titizlikle uygulanırken, ulaşımın aksamaması için gerekli müdahaleler sürdürülüyor.

Yetkililer, bölgede çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirterek, vatandaşların güvenliği ve günlük yaşamın normal seyrinde sürdürülebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin