Ereğli'de Sürücülerden Yeni Plaja Yol Talebi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Ağustos, 2014 08:43 tarihinde yayınlandı
0
0

Ereğli’de Sürücülerden Yeni Plaja Yol Talebi

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesinde Kırmacı Mahallesi mevkisine belediye tarafından yeni yapılan plaj yolunda zor anlar yaşayan sürücüler yolun bir an önce yapılmasını istedi. Kdz. Ereğli Belediyesi’nin yapım çalışmalarına bir süre önce başladığı Kırmacı Mahallesi mevkisindeki plaja vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle hafta sonları tıklım tıklım dolan plaj, hafta içinde de ilgi görüyor. Anayola uzak olması nedeniyle plaja araçları ile gelen vatandaşlar yolun bozuk olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Yolun aşırı eğimli ve bozuk olması nedeniyle geri dönüşlerde araçlarıyla adeta off road yapan sürücüler Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan betonlama çalışmasını talep etti. Yeni plajı eksiklerine rağmen beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, geri dönerken yaşadıkları sıkıntı nedeniyle geldiklerine pişman olduklarını söyledi. Otomobillerin bozuk yol nedeniyle ana yola çıkmakta sıkıntı yaşaması nedeniyle aileler yanlarında getirdikleri plaj malzemeleri ile birlikte yaklaşık 1 kilometrelik yolu yürüyerek çıkmak zorunda kalıyor. Ailesi ile plaja gelen bir sürücü kamyoneti plajda yolundan geri çıkamayınca kasasına taş doldurdu. Kasasındaki taşlara rağmen plaj yolundan geri çıkmak zorunda kalan sürücü, belediye yetkililerinden yol üzerinde çalışma yapmasını istedi. Kırmacı Mahallesi’nde ki yeni plaja şehir dışından da gelenlerin olduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin