Karabük Postası tarafından
24 Nisan, 2023 15:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

ERDEMİR, Saat Ücretli İşe Alım Yapacak

İşe alım duyurusu yayımlayan ERDEMİR, müracaatların 25 Nisan tarihinde başlayacağını ve 5 Mayıs tarihinde sona ereceğini açıkladı. Öte yandan ERDEMİR'in saat ücretli alım yapacağını açıklamasının ardından gözler KARDEMİR'e çevrildi. KARDEMİR'İN İŞE ALIMLARA NE ZAMAN BAŞLAYACAĞI MERAK KONUSU OLDU Türkiye'nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi ERDEMİR, hayata geçirdiği yatırımlar ve yarattığı istihdamla 58 yıldır Karadeniz Ereğli'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunuyor. ERDEMİR, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda 2023 yılında da saat ücretli görev yapmak üzere toplu işe alım yapacak. Adaylar, başvurularını 25 Nisan Salı gününden itibaren iki hafta boyunca hafta içi her gün (1 Mayıs Resmi Tatil Hariç) ERDEMİR Spor Salonunda yapabilecek. BAŞVURULAR 25 NİSAN SALI GÜNÜ BAŞLIYOR ERDEMİR'in 2023 yılında saat ücretli toplu işe alımları için başvuru süreci 25 Nisan Salı günü başlayacak. Başvurular iki hafta boyunca 25 Nisan-05 Mayıs tarihleri ve 08.00-16.00 saatleri arasında hafta içi her gün (1 Mayıs resmi tatil hariç)  ERDEMİR Spor Salonu'ndan yapılabilecek. ERDEMİR, başvuracak adaylarda, Meslek Liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden ve/veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik-Elektronik, Enerji Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri Bölümlerinden mezuniyet şartı arıyor. (Nurettin Acar)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ev eşyası hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Samsun’da bir vatandaşın ikametinin önüne kargo firması tarafından bırakılan beyaz eşya ve mobilyaların çalınması olayı, polis gruplarının çalışması sonucu kısa müddette aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, bir kargo firması tarafından bir vatandaşın ikametinin giriş kapısı önüne bırakılan beyaz eşya ve mobilyalar, kimliği belgisiz şahıslarca çalındı. Olayın akabinde harekete geçen polis takımları, yaptıkları çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelilerinin G.K. ve M.N. olduğunu tespit etti.
Şüpheliler kısa müddette yakalanırken, çalınan eşyalar da bulunarak sahibine eksiksiz biçimde teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K. ve M.N. hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin