Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2015 15:54 tarihinde yayınlandı
0

Emniyetten Tarihi Eser Operasyonu

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda Tarihi Eser ele geçirildi.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde 2863 SKM (Tarihi Eser Kaçakçılığı) konuları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde K.D. (58) isimli şahıstan bir adet deri kaplı Kuran-ı Kerim, bir adet üzerinde figürler bulunan Kadeh, bir adet üzerinde Osmanlıca yazı yazan Mühür,bir adet sarı renkli hamam tası ,bir adet sarı renkli Dibek ve Tokmağı, bir adet üzerinde Osmanlıca yazı bulunan Anahtar, bir adet köstekli saat ve saat kabı, bir adet üzerinde Osmanlıca yazı bulunan Sini ele geçirilmiş, konu ile ilgili K.D. isimli şahıs hakkında 2863 SKM suçundan adli işlem başlatılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin