Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Günüçay ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kansu; “Kurulduğu tarih olan 10 Nisan 1845’den bu yana Türk Polis Teşkilatı büyük bir fedakârlıkla, Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bilindiği üzere bizlerde her yıl bu haftada çeşitli etkinlikler gerçekleştirmekteyiz. Ziyaretimiz hem Sayın Başkanımızı davet etmek hem de başkanımıza emniyet müdürlüğümüzle olan çalışmalardan dolayı teşekkür etmekti” dedi.
Başkan Aksoy ise “Öncelikle ziyaretten duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Polis Teşkilatımız; dirlik ve düzeni sağlamada üzerine düşen görevi her türlü şartta layıkıyla yerine getiren, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü yüreğinde hisseden, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 170 yıldır başarıyla yerine getiren, nadide ve köklü bir teşkilattır. Safranbolu’muzda da Emniyet Müdürlüğümüz halkımızın güven ve huzur içerisinde yaşayabilmeleri için 24 saat görevlerinin başındadırlar. Ben öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyor, tüm polis kardeşlerimi Cehabı Hakka emanet ediyorum” diye konuştu.


Emniyet Müdürü Kansu’dan Başkan Aksoy’a Ziyaret
Devrek’te 19 Mayıs Bayramı etkinliği
Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Devrek’te coşku ile kutlandı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Kutlama programlarına sabah saat 10’da başlandı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ’ın Cumhuriyet Alanında ki anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Devrek Cumhuriyet Alanında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklere geçildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra halk oyunları gösterileri, gençlerden müzik etkinliği, gruplardan jimnastik gösterileri, şiirlerin okunması, çeşitli dallarda spor gösterileri, çeşitli dallarda ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.
Düzenlenen etkinliklere; Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, daire müdürleri, muharip gaziler, öğretmenler, öğrenciler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldu


