Reklam
Reklam
emekli olan 38 yillik ogretmen alkislarla ugurlandi H6dLTaLC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Emekli olan 38 yıllık öğretmen alkışlarla uğurlandı

Karabük’te büro yönetimi ve yönetici asistanlığı öğretmeni Yalçın Kaplan 38 yıllık meslek hayatını öğrencilerinin sürpriz vedası ile noktaladı.

Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan 65 yaşındaki Yalçın Kaplan emekliliğe ayrıldı.

Öğrenciler, öğretmenler ve idareciler Kaplan için veda programı düzenledi.

Kaplan, son dersinin ardından iki sıra halinde bekleyen öğrencilerinin arasından alkışlar eşliğinde meslek hayatını noktaladı.

Öğrencilerinin ve meslektaşlarının düzenlediği sürpriz veda etkinliği karşısında duygusal anlar yaşayan Kaplan, herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin