Karabük Postası tarafından
03 Mart, 2023 11:53 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 06.03.2023 11:41
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eller Semaya Deprem Şehitleri İçin Kalktı

Türkiye'nin dört bir yanındaki Özçelik-İş Sendikası’nın teşkilat mensupları, deprem felaketinde hayatını kaybeden üyeleri ve yakınları ile yine depremde vefat eden tüm vatandaşlar için 2 Mart Perşembe günü ikindi namazıyla birlikte çeşitli camilerde Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası okuttu. Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin talimatıyla ülke genelinde sendikanın şubelerinin bulunduğu camilerde deprem şehidi üyeler ve tüm vatandaşlar için dualar edildi. Ankara, Adana, Bursa, Gebze, İskenderun, İstanbul, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Seydişehir, Manisa ve Osmaniye'de edilen duaların ardından cami cemaatine ve çevredeki vatandaşlara lokum ve gülsuyu ikram edildi. “İSDEMİR, MMK Metalürji, Ekinciler ve Devlet Hava Meydanları’nda kaybettiğimiz üyelerimiz ve yakınları ile yine depremde vefat eden vatandaşlarımıza manevi görevimizi yerine getirebilmek için dualar edilmesini istedik” diyen Değirmenci, “Duaların edilmesine vesile olan her bir şube başkanıma ve teşkilat mensuplarımıza gösterdikleri hassasiyet için şükranlarımı sunuyor, duaların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. (Nurettin Acar)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin