Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0

Elektronik kelepçe ayağından çıkan eski kocanın avukatından açıklama

Samsun’da eski eşine yaklaşmama kararı olduğu için ayağındaki elektronik kelepçe bulunan eski koca, kelepçenin halı saha maçında çıkması sonucu gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şahsın avukatı, olayla ilgili asıl mağdurun müvekkili olduğunu ileri sürerek açıklamada bulundu.

Samsun’da uzaklaştırması olan eski koca E.Ç.’nin(28), boşandığı Havanur Akan Beşiktepe’ye yaklaşmaması için ayağına elektronik kelepçe takıldı. Ancak elektronik kelepçe bir süre önce E.Ç.’nin ayağından çıktı. Genç kadın ölüm korkusu yaşarken E.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Halı sahada maç yaparken aldığı darbe sonucu elektronik kelepçenin çıktığını iddia eden E.Ç., kendini savundu. Savcıya ifade veren E.Ç. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

E.Ç.’nin avukatı Emincan Karaca, olayda asıl mağdurun müvekkili olduğunu belirterek, “Müvekkilimiz dün gece gözaltına alınmış ve bugün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Bugün vermiş olduğumuz ifade daha önce gelmek istediğimiz ancak eski eşin kardeşi ve yakınları tarafından linç girişimi nedeniyle veremediğimiz soruşturmaya ilişkindir. Bu linç girişimi hakkında suç duyurusunda bulunduk ve bu olay adliyenin otopark girişinde herkesin gözü önünde olmuştur. Soruşturması devam etmektedir. Eski eşin sürekli ve ısrarla beyan ettiği üzere tek derdi müvekkilimin cezaevine girmesini sağlamaktır” dedi.

Avukat Karaca açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Müvekkilin elektronik kelepçesi beraber yapmış olduğumuz halı saha maçı esnasında kırılmıştır, beyanları alınmıştır ve tanıklarımızı dinlettik. Müvekkil kendi hayatını yaşamakta ve önüne bakmaya çalışmaktadır. Hatta eski dosyalarında uzlaşmayı kabul ettiği halde eski eşi kabul etmemiştir, aynı suç ve konularda onlarca ceraim dosyası açılmıştır. Bu dosyalardan çoğu takipsizlikle sonuçlanmıştır. Bugün elektronik kelepçesi tekrar takıldı. Bu nedenle de eski eşin endişe etmesini gerektirecek hiçbir husus kalmamıştır. Eski eşi ve yakınlarını huzur ve sükuna davet ediyoruz. Eski eş yeni bir evlilik yapmıştır, müvekkil yeni hayatında mutluluklar dilemektedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin