Elektrikli battaniye evi küle çevirdi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2025 19:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Elektrikli battaniye evi küle çevirdi

Karabük’te elektrikli battaniyeden çıkan yangında ev kullanılmaz hale gelirken, mahsur kalan 94 yaşındaki kadın ise son anda kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay merkeze bağlı Öğlebeli Mahallesi’nde meydana geldi. 94 yaşında Sakine Sarıçam’ın yanlız yaşadığı evde elektrikli battaniye kaynaklı yangın çıktı. Bir anda dumanların ve alevlerin yükseldiği evdeki yaşlı kadın alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtarılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.
Satılmış Sarıçam annesinin evde yalnız yaşadığını belirterek, yangının elektrikli battaniyeden çıktığını ifade etti.
Yangından dolayı panik yaşayan yaşlı kadın ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaax
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 17:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Bahçeye uçup takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak bahçeye uçup takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Çıraklar köyü mevkisinde meydana geldi. F.Y.  idaresindeki 37 AAS 310 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı ve yol kenarındaki bahçeye savruldu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin