El emeği göz nuru takılar göz kamaştırıyor - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ocak, 2017 07:44 tarihinde yayınlandı
0
0

El emeği göz nuru takılar göz kamaştırıyor

ÇANKIRI Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarında takı tasarım eğitimi alan kadınlar el emeği göz nuru takı üretiyor. Ürünleri satışa sunan kadınlar bütçesine de katkı sağlıyor.
Çankırı Belediyesi, meslek edindirme kursları ile kadınların hayatına anlam katmaya devam ediyor.
İlginin her yıl artığı kurslardan yararlanan kursiyerler hem zamanını verimli değerlendiriyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. Kursiyerler el emeği göz nuru gözlük aksesuarından bilekliğe, küpeden kolyeye kadar birçok takıya imza atarken, tasarlanan hediyelik eşyalar da dikkat çekiyor.
Kursiyerler aldıkları eğitim sonunda ürettiği ürünlerle yıl sonu sergisi açtı. Birçok ürünün satışa sunulduğu sergi katılımcıların büyük beğenisini topladı.
Kurs öğretmeni Ayşe Özdemir, her bir kursiyerin büyük zevk aldığı takı tasarımından bazı kursiyerlerin aile bütçesine de katkı sağladığını belirterek, Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nın devam edeceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ayni yolda 4 saat icerisinde 3 ayri kaza 5 yarali YZPPYV2D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Aynı yolda 4 saat içerisinde 3 ayrı kaza: 5 yaralı

Bartın’da aynı yolda 4 saat içerisinde 3 ayrı kaza meydana geldi. Kazalarda 5 kişi yaralandı.

Tuna Mahallesi 216. Cadde üzerinde saat 13.00 ile 17.00 arasında 3 ayrı kaza meydana geldi. İlk kazada, ıslak zeminde yoldan çıkan bir otomobil, yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak yaklaşık 10 metre aşağı düştü. Ters dönen araçta bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine yaklaşık 250 metre uzaklıkta meydana gelen ayrı bir kazada motosiklet yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saat 17.00 sıralarında meydana gelen üçüncü kazada ise kontrolden çıkan otomobil, önce refüjdeki trafik levhalarına ardından ise aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan 2 kişi Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bayramın ilk gününde 4 saat içerisinde meydana gelen 3 kazada yaralanan 5 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaralı yakınları ise yağış nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin