blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani’de çatı yangını büyümeden söndürüldü

Karabük’ün Eflani ilçesinde ekmek fırının çatı katında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Eflani - Pınarbaşı yolu Kayalar köyünde Mehmet Karadeniz’e ait ekmek fırının çatı katında yangın çıktı. Çatı katından yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Eflani Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi alevler kontrol altına alınarak yangın büyümeden söndürüldü. Yangının çıktığı binan önünde yer alan ve daha önce kapatılan LPG istasyonun aktif olmaması ise faciayı önlerken, Jandarma yangınla ilgili çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da yaralıyı hastaneye yetiştiren sürücü alkollü çıktı

Bartın’da aracına çarpan motosiklet şoförünü hastaneye yetiştiren araba şoförü alkollü çıktı.
İddiaya nazaran göre Bartın-Karabük karayolu Muratbey mevkisinde seyir halinde bulunan İ.S. yönetimindeki 74 ABN 986 plakalı motosiklet, önünde seyir eden E.S yönetimindeki 74 BJ 376 plakalı araba ile çarpıştı. Kazada araba şoförü yaralanan motosiklet şoförü aracına alarak, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü. Yaralı motosiklet şoförü tedavi altına alınırken, yaralıyı hastaneye götüren E.S’nin yaralı sürücüyü yolda bulduğunu ve kazayı görmediğini söylediği öğrenildi. Daha sonra kazayı kendisinin yaptığını itiraf eden E.S.’nin arabasının sol ön kapısında kaza nedeniyle hasar oluştuğu tespit edildi.
Yapılan testlerde ise motosiklet şoföründe 249 promil, araba şoföründe ise 100 promil alkol nelirlemdi. Gruplar yaptıkları inceleme ve çalışmaların akabinde her iki şoför hakkında isimli süreç isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin