Reklam
Reklam

Eflani Belediyesine 5.350.000 TL’lik Ek Bütçe

Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
09 Ocak, 2024 10:57 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Belediyesinin 2024 yılı ilk belediye Meclis toplantısında ek bütçe görüşmeleri yapıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 5 Milyon 350 bin TL ek bütçe meclis üyeleri tarafından onaylandı.

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul yaptığı açıklamada, “Bakanlıkların yıl sonu artan ödeneklerin takip edilmesi sonucu, Cumhurbaşkanlığı Strateji Daire Başkanlığı talimatı ile Maliye Bakanlığından 900.000 TL,  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından çevre düzenlemesi için 1.000.000 TL,  iş makinesi alımı için 3.450.000 TL olmak üzere toplam 5.350.000 TL ödenek sağlandı. Bu ödeneklerin belediye hesaplarına aktarılması ile 2024 yılı bütçesinde 5.350.000 TL  ek bütçe yapılarak belediye meclisi tarafından onaylandı.

Bu ödeneklerin takip ve temini için destek veren başta sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Bakanlarımız olmak üzere milletvekillerimiz sayın Cem Şahin, sayın D. Ali Keskinkılıç, İl Başkanımız sayın Ferhat Salt ve İlçe Başkanımız sayın Zeki Sevim’e teşekkür ediyorum.

İlçemize belediyemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin